Служителка на ОД на МВР-Кърджали е хваната с близо 3 промила алкохол, съобщава Дарик,

...
Служителка на ОД на МВР-Кърджали е хваната с близо 3 промила алкохол, съобщава Дарик,
Коментари Харесай

Служителка на МВР е хваната да шофира с близо 3 промила алкохол

Служителка на ОД на МВР-Кърджали е хваната с близо 3 промила алкохол, съобщава Дарик, като се базира на прокуратурата.

На 21 ноември е бил спрян за проверка автомобил. Колата, управлявала 41-годишната жена - държавен служител в Областната дирекция. При осъществения химически разбор на дадената кръвна проба е открито съществуване на 2,75 промила алкохол. Жената е задържана за период от 24 часа. Тя е управлявала автомобил, благосъстоятелност на неин непосредствен.  Продължава следствието по делото под надзора на прокуратурата.

В същото време стана ясно, че Софийският апелативен съд оставя в ареста обвинения за получен рушвет от 2000 лева началник на бранш в Главна дирекция „ Гранична полиция “ в Министерство на вътрешните работи. Това съобщиха от прокуратурата. Решението е дефинитивно.

Случаят е от 11 ноември. Първата инстанция наложи задържане под стража на висшия служител на реда, а в този момент апелативният съд удостовери определението, откакто прегледа жалбата на обвинения.

Според прокуратурата мъжът е изискал рушвет от 2000 лв., с цел да извърши служебните си отговорности по социална поръчка по директно договаряне. Търговското сдружение, което е взело участие в процедурата, е трябвало да достави особено съоръжение за потребностите на гранична полиция за защита на границата на страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР